2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot talált a rendőrség egy kertben elásva

Nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot, feltehetően heroint talált a rendőrség egy domonyvölgyi kertben elásva - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) hétfőn a police.hu oldalon. A rendőrség az ügyben három férfit vett őrizetbe.

  • Nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot talált a rendőrség egy kertben elásva

A közlemény szerint a rendőrségnek információja volt arról, hogy P. Zsolt 50 éves budapesti lakos nagy mennyiségben szerzett be külföldről heroint, s azt a 45 éves K. István segítségével domonyvölgyi nyaralójában rejtette el, majd az anyag higítása után - lényegesen nagyobb mennyiségben és haszonnal - továbbértékesítette. Egyik vásárlója a 49 éves P. Pál volt, aki a megvett drogot szintén továbbadta. A nyomozók azt is megtudták, hogy nagyobb mennyiségű heroin érkezett P. Zsolthoz. A férfit az M3-as autópályán igazoltatták, elfogásakor előre kiporciózott heroint találtak nála. Ezzel egyidejűleg a Terrorelhárítási Központ egysége K. Istvánt vidéki nyaralóban, P. Pált fővárosi otthonában elfogta. A hétvégi összehangolt akció után a rendőrök kutatásokat tartottak a férfiakhoz köthető ingatlanokban. A domonyvölgyi nyaralóban - az elásott ötkilónyi heroin mellett - további 131 gramm heroingyanús anyagot, 73 gramm folyékony metadont, és csekély mennyiségű marihuánát találtak.

A nyomozók lefoglaltak 2,5 millió forintot, valamint 4500 eurót, négy nagy értékű luxusautót, illetve zár alá vettek öt ingatlant és három bankszámlát. A KR NNI munkatársai a három férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Az ügyészség megcáfolta Magyar Péter állítását + videó

Az ügyészség megcáfolta Magyar Péter állítását + videó

Egyetlen irat sem tűnt el az úgynevezett Völner–Schadl-ügyben - jelentette ki a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője. Fürcht Pál főügyész - Magyar Péter nevének említése nélkül - elmondta: többször megfogalmazták az ügyészséggel szemben azt a vádat, hogy tények lettek kihúzva a vádiratból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!