2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Nagy István: Álságos rágalomhadjárat indult a fakitermelések szabályozásáról

Álságos rágalomhadjárat, hozzá nem értés, negatív hangulatkeltés - így minősítette az agrárminiszter a fakitermelés szabályozására záporozó ellenzéki támadásokat. Nagy István közösségi oldalán azt írta: a tűzifa kitermelése továbbra sem jár erdő-irtással, az új rendelkezések célja pedig az, hogy a fenntartható módon hasznosítható faanyag, minél gyorsabban jusson el a lakossághoz. Közben az LMP társ-elnöke kijelentette: a kormány erdő-pusztításba akar kezdeni.

  • Nagy István: Álságos rágalomhadjárat indult a fakitermelések szabályozásáról

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!