2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Nagy gond van Gyurcsány Ferenc hazaútjával: most akkor mivel is utazott és honnan?

Gyurcsány idő előtt hazajött, állítása szerint EasyJettel. Csakhogy ez a repülőjárat nem közlekedik Szardínia és Budapest között.

  • Nagy gond van Gyurcsány Ferenc hazaútjával: most akkor mivel is utazott és honnan?

Gyurcsány Ferencnél állítólag vakbelet diagnosztizáltak, miután szardíniai nyaralásán fájt a hasa. Csütörtökön Gyurcsány azt írta Facebook oldalára, hogy a rugalmas EasyJet-jegyüket átfoglalva visszautaztak Budapestre, és túl van a műtéten, minden rendben.

Csakhogy a BENNFENTES ellenőrizte: az EasyJet nem repül Szardína-Budapest viszonylatban, de Milánó-Budapest, Róma-Budapest, vagy Szardínia-Bécs viszonylatban sem.

Budapestről csak Amszterdamba, Párizsba, Lyonba, Bázelbe, Genfbe, Londonba és Manchesterbe utazhatunk EasyJettel, és értelemszerűen ugyanezekből a városokból Budapestre.

Viszont a nyári szezon végeztével a Wizzair és a Ryanair sem üzemeltet közvetlen járatokat Szardínia repülőtereiről.

Nagy kérdés tehát, hogyan utazott haza Gyurcsány Ferenc, és ha nem az EasyJettel, akkor miért írta a Facebook-oldalára mégis azt, hogy az EasyJet légitársaság járatát vette igénybe egy rugalmas átfoglalással?

A hírt maga a volt miniszterelnök osztotta meg a Facebook-oldalán, és itt írt az EasyJetről is.

Az EasyJet csak az alábbi városokban üzemeltet járatokat Budapestről.

 

Borsonline 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!