2019. április 23.,
kedd, Béla napja

Nacsa Lőrinc: Az ellenzék a politikai balhét keresi

Hír TV

2019. február 28., csütörtök 20:40, frissítve: péntek 08:01

Szerintünk a Stop Soros megfelel a jogszabályoknak, és azt is gondoljuk, hogy a törvény hozzásegít ahhoz, hogy Magyarország biztonságosabb hely legyen – ezt mondta Nacsa Lőrinc az ECHO TV Napi aktuális című műsorában azzal kapcsolatban, hogy az Alkotmánybíróság kimondta, nem alkotmányellenes a jogellenes bevándorlás elősegítését büntető tényállás. A KDNP országgyűlési képviselője arra számít, hogy erősödni fog a Soros-kampány a „sorsdöntő” májusi európai parlamenti választás okán.

Nacsa Lőrinc elmondta: egy folyamatos politikai támadás indult, amikor a kormány benyújtotta a parlament elé a Stop Soros törvényjavaslatot. Szerinte a Stop Soros megfelel a magyar emberek akaratának, hiszen ezt a törvényjavaslatot már a választások előtt nyilvánosságra hozták. „Nagyon beszédes az, hogy a Soros-hálózat zászlóshajója, a Nyílt Társadalom Alapítvány azonnal az Európai Bizottsághoz fordult, és a bizottság mindössze négy hét alatt elindította a kötelezettségszegési eljárást” – tette hozzá.

A politikus kiemelte: a humanitárius tevékenységnek van alapja, és a kormány ezt támogatja, azonban az illegális migrációt támogató szervezetek olyan tevékenységet végeztek amely aztán később ezen törvény hatálya alá esett.

Nacsa Lőrinc elmondta: nem számít arra, hogy az EP-választások közeledtével csitulna a Soros-kampány. „Mivel egy sorsdöntő európai parlamenti választás előtt állunk, ahol a legnagyobb kérdés hogy Európa bevándorlókontinensé válik vagy sem, ezért a Soros-kampány nem fog csitulni, sőt erősödő támadásokat fognak a politika minden területén eszközölni a továbbiakban is” – fogalmazott.

A politikust arról is kérdezték, hogy mit gondol arról, hogy az ellenzék alternatív parlament felállítását tervezi. Szerinte az ellenzék a politikai balhét keresi. Mint mondta: nem Magyarország érdekeit nézik, csak a pénzt és a hatalmat akarják megszerezni.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

(Forrás: ECHO TV)