2020. július 16.,
csütörtök, Valter napja

MSZP: Lackner Csabát el kell viselni

Hír TV

2019. november 9., szombat 15:09

Lackner Csaba egyénileg megválasztott képviselő, bizottsági helyet nem kap, a jelenlétét el kell viselni - ezt mondta Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke az ATV egyenes beszéd című műsorában. A fidesz frakcióvezetője szerint a kispesti képviselő megválasztása nevetséges, gyáva, gazember dolog volt.

Bekiabálások és füttyszó kísérte Lackner Csabát a csütörtöki közgyűlésen, amikor átvette mandátumát.

A kispesti korrupciós botrány egyik központi alakja, aki korábban a nyilvánosságra került hangfelvételen önkormányzati lakások lakóinak eltávolításáról beszélt, most az alelnöki pozíciót foglalhatja el a szociális és lakásügyi bizottságban.

Ezt a vitát végighallgatta Paróczai Anikó Momentumos képviselő is, aki bár megtehette volna, mégsem szólalt fel az ellen, hogy Lackner Csaba bizottsági helyet kapjon, tehát innentől kezdve az az állítás, hogy bárki véletlenül szavazta meg Lackner Csabát, vagy az az állítás, hogy nem is volt ilyen előterjesztői szándék arra, hogy Lackner Csaba bizottsági helyet kapjon, az nem fedi a valóságot.

Kunhalmi Ágnes az ATV egyenes beszéd című műsorában azt mondta: Lackner Csabával nem lehet mit kezdeni ebben a helyzetben.

Nevetséges, gyáva, gazember dolog. Így összegezte a Fidesz frakcióvezetője Lackner Csaba megválasztását. Közösségi oldalán üzent az ellenzéki politikusoknak. Azt írta - idézem - az milyen, hogy a kampány után végre felismertétek a kokainos videón a Lopós Lacknert, majd kizártátok a pártból, elhatárolódtatok tőle, de azért most megválasztottátok a lakásügyi bizottság vezetőjének, aztán pedig közlitek, hogy hibás volt a lista. Gondolom kellett a szavazata a korrupció ellenes csomaghoz.

Hír TV