2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Belföld

Momentum: Van jobb megoldás Czeglédy Csabánál

Nem enyhül a vita a baloldalon Czeglédy Csaba ügyvédi megbízatása miatt. Hiába mondta a DK-hoz köthető Czeglédy, hogy az ellenzéki pártoknak nincs vele bajuk, a Momentum továbbra is azt mondja: lett volna jobb megoldás az önkormányzatok átvilágítására, mint hogy egy költségvetési csalással vádolt politikust bízzanak meg a feladattal.

  • Momentum: Van jobb megoldás Czeglédy Csabánál

Czeglédy Csaba pénteken este az ATV-ben beszélt arról, hogy szerinte a Momentumnak nem a személyével volt problémája, amikor az ellen tiltakoztak, hogy az adócsalással megvádolt ügyvédet bízta meg két fővárosi kerület is az önkormányzati szerződések átvilágításával. A szombathelyi ügyvéd az ATV-ben azt is mondta: tárgyalt a momentumosokkal, és a jövőben pályázati úton választják ki a feladatra.

Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője szerint van jobb megoldás Czeglédy Csabánál.

„A Momentum továbbra is fenntartja azt az álláspontot, hogy az ilyen érzékeny adatok átvilágítását jobb hogyha nem pártos emberek végzik, hanem független civilek, szakértők, olyanok, akik ilyen területen specializálódtak.”

Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával a VII. kerületi DK-s Niedermüller Péter és Újbuda szintén DK-s polgármestere, László Imre kötött három hónapos szerződést.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!