2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Esztike gyűrűje

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Módosító javaslatot nyújtott be Pécs kormánypárti frakciója

Módosító javaslatot nyújtott be a Pécs 2023-as költségvetéséhez a város kormánypárti frakciója. Szerintük miközben romokban a buszközlekedés, és megalázó a civil szervezetek támogatása, a baloldalhoz köthető holdudvar kifizetése továbbra is elsőbbséget élvez a város lakóinak érdekével szemben.

  • Módosító javaslatot nyújtott be Pécs kormánypárti frakciója

A sofőrhiány, gyakoriak a késések, járatkimaradások. A balliberális vezetés hatalomra kerülése óta folyamatosan romlik Pécsett a tömegközlekedés színvonala- mutatott ár az Összefogás Pécsért -KDNP frakcióvezetője.

A városban több mint 100 civil szervezet működik, helyzetük szintén aggasztó – véli a frakció képviselője. Az előző városvezetés idején több százmilliós támogatást kaptak, az idei költségvetés alig 20 milliót irányoz elő számukra. Erről egy nemrég lezajlott fórumon kaptak tájékoztatást.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!