2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Minden úgy alakult a színjátékban, ahogy azt Gyurcsány Ferenc eltervezte

Kocsis Máté közösségi oldalán azt írta: Gyurcsány Ferenc bedarálta a Momentumot, az LMP-t, és megsemmisítette a Jobbikot is, az MSZP-t pedig már rég kinyírta - írta közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

  • Minden úgy alakult a színjátékban, ahogy azt Gyurcsány Ferenc eltervezte

A kormánypárti politikus szerint mára eldőlt, hogy nincs a baloldalon semmilyen új lendület, semmilyen lezárt múlt, más politika, mert a baloldal megújítására tett erőtlen kísérlet csúfosan megbukott. Hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc az egyeduralkodó, az ő vezetésével a kudarcos múlt emberei térnek vissza a baloldalra a következő évtizedre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!