2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Metropol: A budapesti közművezér havi 75 ezer forint jövedelmet vallott be + VIDEÓ

Adócsalásra utaló információk jutottak a Metropol tudomására, miszerint a Gyurcsány-fiókának becézett Mártha Imre és a családja nevén lévő ingatlanos cég sok százmillió forint értékben vásárolt ingatlanokat Floridától Budapesten át egészen az ukrán-magyar határig 2018 és 2019 között, miközben a szakmunkás minimálbér felének megfelelő összeget vallott be jövedelemként.

  • Metropol: A budapesti közművezér havi 75 ezer forint jövedelmet vallott be + VIDEÓ

 

Mártha Imre ebben az időszakban vásárolt egy magánszigeten található telket is, amire állítólag egy reneszánsz villát szándékozik építeni. A közművezér jelenleg egy sok százmillió forintot érő svábhegyi luxusvillában él, és egy több tízmilliós Bentley-vel közlekedik.

A teljes cikk ITT olvasható. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!