2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Cirkusztestvérek 03:00

Mészáros szomszédja lett Orbán apja

Hír TV

2017. október 27., péntek 10:31, frissítve: péntek 18:02

Telekszomszéd lett a miniszterelnök apja a felcsúti polgármesterrel és lányával.

A 24.hu írt arról, hogy Felcsút polgármestere és lánya telekszomszéd lett a miniszterelnök apjával. Mészáros Lőrinc és Beatrix az idén körbevásárolta a területet, 4 szántót vett meg a hatvanpusztai major határában. A portál szerint a 2011 óta Orbán Győző tulajdonában álló major két másik szomszéd területét csak azért nem tudták felvásárolni, mert azok a szántók a 2000-es évek elejétől magánkézben vannak, vagyis nem árvereztethette el az állam.

„Eközben például a helyi gazdák szó szerint a túlélésért küzdenek, köszönhetően annak, hogy a legnagyobb állami felvásárló kivérezteti őket, nem vásárolja fel például a termést. Talán az a cél, nekem legalábbis az a hátsó gondolatom, hogy tönkre akarják tenni az ottani gazdákat, hogy aztán majd minden Mészáros Lőrincé lehessen” – nyilatkozta Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A 24.hu egyébként megjegyzi, hogy az egykori Habsburg-birtokot Mészáros Lőrinc évi 15,5 millió forintért bérli, korábban azt mondta, azért, hogy ott tárolhassa mezőgazdasági gépeit.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!