2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Mesterházy kétharmados győzelemről beszél

Kétharmados győzelmet szerezne jövőre az MSZP – erről Mesterházy Attila beszélt a Magyar Nemzetnek.

A szocialisták elnök-frakcióvezetője a bizonytalan szavazókat győzné meg, mert szerinte a rejtőzködők nagy része baloldali értékrendű. A politikus a lapnak azt mondta: ősszel kell dönteniük a közös jelöltekről és a listáról az Együtt 2014-gyel. A tömörülést vezető Bajnai Gordon 2008–10 közötti válságkezelését egyébként kritizálta az interjúban Mesterházy Attila, de azt elismerte, hogy ebben az időszakban frakcióvezetőként ő biztosította a kormányzati döntésekhez szükséges többséget a parlamentben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!