2019. október 16.,
szerda, Gál napja

Menekül Karácsony Gergely a sajtó elől

Hír TV

2019. szeptember 19., csütörtök 17:05

Nem mert a kamerák elé állni Karácsony Gergely. Közben a Fidelitas arra hívja fel a figyelmet, hogy már az ellenzék is látja Karácsony Gergely alkalmatlanságát.

Cirkuszi indulóval zavarták meg szerdán Karácsony Gergely sajtótájékoztatóját. A furgonon a Zuglói polgármestert, és a másik két ellenzéki főpolgármester-jelöltet ábrázoló plakát volt.

Karácsony csütörtökön ismét a kamerák elé állt, de már megválogatta, hogy kinek akarja elmondani mondandóját. Az eseményt már nem hirdette meg, azon csak az RTL Klub stábja vehetett részt, a Hír TV-t már nem értesítette.

Közben a Fidelitas újabb videót töltött fel arról, hogy már az ellenzék is látja Karácsony Gergely alkalmatlanságát. A felvételen Puzsér Róbert és Gyurcsány Ferenc maga fejti ki, miért is alkalmatlan az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje.

Ebben a videóban pedig Berki Krisztián bírálja Zugló első emberét. A független főpolgármester-jelölt azt mutatja be, hogy áldatlan állapotok vannak a városrészben, megmutatja a legmagasabb közterületen található parlagfüvet és azt is kifogásolja, hogy Karácsonynak öt év alatt nem sikerült megoldani a hajléktalanhelyzetet. Korábbi videójában pedig egy romos XIV. kerületi társasházban járt, amely a helyiek szerint életveszélyes. Berki azt a kérdést tette fel Karácsonynak: hogyha ilyen állapotok uralkodnak a Zuglóban, akkor hogyan tud nyugodtan aludni?

Hír TV