2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Megúszták az átcímkézési botrány vádlottjai – első fokon

Felmentette a Budakörnyéki Járásbíróság az átcímkézési botrány vádlottjait. A bíróság nem tudta bizonyítani, hogy a Megatrade által forgalmazott termékek rossz minőségűek lettek volna.

A vádlottak 2005-től külföldről hoztak be élelmiszereket, egy részüket azonban nem tudták értékesíteni. A lejárt termékeken átcímkézték a szavatossági időket. Az átcímkézett termékeket törökbálinti raktárukban helyezték el. A bíróság szerint több mint 12 millió forint értékben címkéztek át lejárt müzliszeleteket és lekvárokat. A vádlottak több magyarországi kiskereskedőnek is értékesítettek a lejárt termékekből.

Az ügyészség képviselője az ítéletet nem fogadta el, fellebbez, hogy megállapítsák a vádlottak bűnösségét. Az ítélet így nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!