2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

"Isten veled, Görgei!"

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Megújult a Gyula-Pitvaros-Makó összekötő út egy szakasza

Megújult a Gyula-Pitvaros-Makó összekötő, 4434-es jelű út 890 méteres szakasza bruttó 149 millió forintból - közölte hétfőn az MTI-vel a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

  • Megújult a Gyula-Pitvaros-Makó összekötő út egy szakasza

A szakasz felújítása során a kivitelező két aszfaltréteggel erősítette meg a burkolatot; és 1500 négyzetméteren teljes pályaszerkezet cserére is sor került. Az árkokat kitisztították, új tartós burkolatjeleket festettek és kicserélték a jelzőtáblákat is.

A fejlesztés része az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán elnyert 1,64 milliárd forintos programnak, amely részeként 2018-ban országosan több mint 526 kilométernyi, 4 és 5 számjegyű mellékút teljes körű felújítását indította el a közút. Ebből Békés megyében mintegy 34 kilométernyi utat újítottak fel - írták közleményben.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!