2023. 03. 24. Péntek Gábor, Karina napja
Jelenleg a TV-ben:

Bundicsfilm

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Megtámadta az LMP és a Védegylet a debreceni akkumulátorgyár környezethasználati engedélyét

Megtámadta az LMP és a Védegylet a debreceni CATL akkumulátor gyár környezethasználati engedélyét - jelentette be Tetlák Örs, a párt országos elnökségének tagja.

  • Megtámadta az LMP és a Védegylet a debreceni akkumulátorgyár környezethasználati engedélyét

Az LMP álláspontja szerint azt a kormányhivatalnak el kellett volna utasítania. A politikus hangsúlyozta: az LMP továbbra is minden politikai és jogi eszközt be vet majd annak érdekében, hogy a Debreceni akkumulátorgyár ne épülhessen meg. Tetlák Örs szerint a kormány ezzel a lépéssel is kiszolgáltatja hazánkat az orosz agresszornak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Medve támadt kocogókra

Medve támadt kocogókra

Barnamedve támadt két kocogóra az északnyugat-szlovákiai Kovácspalota egyik erdei útján, és megsebesítette egyiküket - közölte csütörtökön a szlovák rendőrség a Facebookon.
Vezércikk: Egyfajta háborús árnyékkabinettel találkoztak Dobrevék

Vezércikk: Egyfajta háborús árnyékkabinettel találkoztak Dobrevék

Annak a brit munkáspárti árnyékkormánynak a tagjaival tárgyalnak Gyurcsányék önjelölt árnyékminiszterei Londonban, amely 13 éve képtelen a kormányzás közelébe kerülni az Egyesült Királyságban. Úgyhogy teljesen indokolt a tapasztalatcsere. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!