2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Mégsem vállal tisztséget a DK-s Molnár Gyula Újbudán

A DK-hoz igazolt Molnár Gyula, volt MSZP-s politikus azért mondott vissza egy fontos tisztséget, mert attól tartott, hogy ellenkező esetben felborul az ellenzéki összefogás a kerületben. Decemberi kinevezése heves belső vitát váltott ki a kerületi baloldali politikusok és a DK-s polgármester között.

  • Mégsem vállal tisztséget a DK-s Molnár Gyula Újbudán

Nem áll módomban elfogadni a felkérésedet, és visszalépek a hivatali pozíció elfoglalásától - így üzente meg az újbudai polgármesternek a DK-s Molnár Gyula, hogy mégsem vállalja a kabinetvezetői tisztséget Újbudán. A korábban MSZP-s, ám most már a Demokratikus Koalíció csapatában politizáló Molnár Gyula döntését azzal indokolta: hogy a szerepvállalása gyengítheti a szándékot, hogy a kerület koalíciós vezetése rendben tegye a dolgát.

Molnár Gyulát egyébként a szintén DK-s újbudai polgármester, László Imre kérte fel helyettesének még decemberben, a városvezető szerint ez ugyanis nem politikai, hanem bizalmi pozíció.

Molnár Gyula kinevezését azonban nem támogatta a Momentum, a Párbeszédes, az LMP és az MSZP illetve egy DK-s képviselő sem.

Úgy fogalmaztak, hogy a szavazók nem a 2010 előtti világ visszaállításával bíztak meg őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!