2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Megnevezték a Fidesz-KDNP erzsébetvárosi polgármesterjelöltjét

Benedek Zsolt a Fidesz és a KDNP erzsébetvárosi polgármesterjelöltje - közölte a Fidesz erzsébetvárosi szervezete pénteken az MTI-vel.

  • Megnevezték a Fidesz-KDNP erzsébetvárosi polgármesterjelöltjét

A Benedek Zsolt Facebook-oldalán megosztott információ szerint Deutsch Tamás választókerületi elnök a döntéssel kapcsolatban elmondta, "a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter polgármesterként kizárólag a Brüsszelből hazacipelt ideológiai elképzeléseinek megvalósításával foglalkozik, amivel teljesen lezüllesztette Erzsébetvárost".

"Közlekedési káosz, autós-labirintus, szeméthegyek, kosz, rendetlenség, a kerület utcáit ismét elfoglaló hajléktalanok és drogosok. A hetedik kerület lett az új "nyócker", a főváros egyik leglepusztultabb kerülete" - olvasható a bejegyzésben.

"Nem engedhetjük, hogy Niedermüller Péter tovább folytassa veszélyes tevékenységét, ezért júniusban változás kell Erzsébetvárosban is! Június 9-én Benedek Zsolt!" - zárul a közlemény.

Fotó: Benedek Zsolt, Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!