2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Nagyapám Horthy Miklós

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Meglopta alkalmi ismerősét

Tatabányán ismerkedett össze a gyanúsított a sértettel, akinek telefonját és pénztárcáját is ellopta.

  • Meglopta alkalmi ismerősét

A tatabányai vasútállomáson ismerkedett össze S. Renáta egy férfival 2021. augusztus 14-én. Rövid beszélgetés után taxiba ültek, és egy, a város melletti erdős területre mentek. Megállapodtak abban, hogy a nő szexuális szolgáltatást nyújt a férfinak. Később, amikor a sértett nem figyelt, S. Renáta magához vette a sértett mobiltelefonját és pénztárcáját, majd távozott. A férfi ezután feljelentést tett a rendőrségen. A tatabányai nyomozók 2021. szeptember 6-án hallgatták ki a bűncselekmény elkövetőjét, aki beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a tárcában lévő pénzt kivette, majd a bukszát eldobta, ahogy a telefon SIM kártyáját is. A nő ellen lopás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

 

 police.hu

kép:police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!