2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Belföld

Meglepő fordulat történt Curtis testvérének ügyében

Fordulat a Katzenbach-gyilkossági ügyben. Trükkös döntést hoztak a rendőrök.

Mint arról korábban a Bors beszámolt, Curtis testvérét gyanúsítják Katzenbach Imre meggyilkolásával. Sz. Lajost május elején fogta el a rendőrség, a rapper azóta is hisz bátyja ártatlanságában.

A férfit a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetben helyezték el. A rendőrök által a gyilkosság végrehajtásában társának tartott L. Istvánt viszont a Tolnai utcai rendőrségi fogdán helyezték el – írja a Blikk.

– Ennek az lehet az oka, hogy a férfit rendszeresen kihallgatják, és emiatt egyszerűbb a fogdáról a kihallgatásra vinni őt, mintha a börtönből kísérgetnék oda napról napra. Ez jelentheti azt is, hogy a nyomozók L. Istvánt tartják a gyenge láncszemnek az ügyben, ezért őt próbálják megtörni és beismerő vallomást kicsikarni belőle – mondta el lapnak egy, az ügyre rálátó, neve elhallgatását kérő informátor.

Azt remélik, ezzel hamarosan megoldódik Katzenbach Imre meggyilkolásának ügye. A 45 éves korában eltűnt korábbi futballista földi maradvá­nyait az eltűnését köve­tően több mint 11 évvel, tavaly ősszel találták meg a gyilkosságra megbízást adó és jelenleg többéves börtönbüntetését töltő H. Attila baranyajenői birtokán.

A nyomozó hatóság szerint őt H. László kérte fel az emberölés megszervezésére, és a férfi a megbízást Sz. Lajosnak és L. Istvánnak továbbította.

 Kép forrása: Bors

Bors

 

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: A migránsokat meg kell állítani! - videó

Orbán Viktor miniszterelnök videót tett közzé a hivatalos közösségi oldalán, amelyben a migrációról, a migránsok megállításáról beszélt. 2021. október 21.

Gulyás Gergely: Rezsidrágulást hozhat a baloldali kormányzás

Ugyanazok, akik 2002-2010 között az országot tönkretették, most ismét szeretnének visszatérni a hatalomba - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. 2021. október 21.

Békemenet és Orbán Viktor ünnepi beszéde – élőben a HírTV műsorán

Október 23-án, szombaton a Békemenet minden mozzanatát élőben követhetik a HírTV-n és online felületeinken, a Facebookon és a YouTube-on is. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!