2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Belföld

Megkezdte adventi adománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet

24. alkalommal hirdette meg Országos Adventi Pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet a 1353-as adományvonalon. Az ünnepi összefogás célja, hogy esélyt teremtsen, és kitörési pontot kínáljon a szegénységből.

  • Megkezdte adventi adománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet

 

Gyertyagyújtással kezdte meg országos adománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet advent első vasárnapján. A gyűjtő akció bevételéből egész évben segítik a rászorulókat.

A gyűjtés mellett elindult az ünnepi segélyakciók sorozata is. A szervezet évente családok tízezreinek nyújt kézzelfogható segítséget élelmiszer, tűzifa, ruha vagy tanszerek, valamint egyéb támogatások formájában. Célja, hogy esélyt teremtsen a nélkülözők és a bajba jutottak számára.

A tavalyi adománygyűjtésen 259 millió forint gyűlt össze, amelyből 2018 adventjén mintegy 40 millió forintot fordítottak ünnepi segélyakciókra. Az önkéntesek idén is elsőként egy rászoruló családhoz szállítottak ki adománycsomagokat.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!