2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Magyarország élőben 08:30

Belföld

Megkezdődött az M6-os autópálya meghosszabbítása

Megkezdődött az M6-os autópálya meghosszabbítása a horvát határig. A 20 kilométeres szakasz 88 milliárd forintba kerül és három év alatt készül el. 2024 januárjára már sztráda vezethet déli szomszédunkhoz is.

Az M6-os folytatásával kormány célja az, hogy az ország bármely pontjáról 30 percen belül el lehessen jutni egy 4 sávos útig, valamint hogy a megyei jogú városok mindegyike be legyen kötve az autópálya rendszerbe.

A beruházás keretében egy felüljáró és hat aluljáró szakasz, hat híd, egy vasúti és három szinteltéréses közúti kereszteződés valamint egy pihenő épül. Több mint 2 millió köbméter földet mozgatnak meg, 124 ezer köbméter betont, valamint 400 tonna aszfaltot használnak fel. A projektnek európai szintű jelentősége is van.

A beruházás befejezési határideje 2024. január 31-e. Addigra horvát oldalon is elkészül az az 5 kilométeres szakasz, mely csatlakozik déli szomszédaink autópálya rendszeréhez.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Hónapokig őrizte a mindenkit érintő titkot Gyurcsány Ferenc

Visszatekintő: fokozott titoktartás volt érvényben a 2006-os megszorító csomagról 2021. szeptember 27.

Durva napokon vannak túl a határainkat védők

Több mint 1300 határsértő ellen kellett intézkedni a hétvégén. 2021. szeptember 27.

A veszélyhelyzet meghosszabbításáról dönt a parlament

Határozathozatal várható még Hadházy Ákos mentelmi ügyében, valamint elrendelhetik Szabó Tímea tiszteletdíjának csökkentését is. 2021. szeptember 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!