2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Megkapta Biden a harmadik oltást

Az amerikai TV társaságok kamerái előtt vette fel a harmadik, koronavírus elleni vakcinát az amerikai Egyesült Államok elnöke. Joe Bident a Fehér Házban oltották be Pfizer-BioNTech készítménnyel. A politikus biztonságosnak és hatékonynak nevezte a harmadik adag vakcinát. Hozzátette, hogy már elmúlt 65 éves, ezért kap újabb oltást. Biden azt is megjegyezte, hogy feleségét is hamarosan immunizálják. Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ a múlt héten hagyta jóvá, hogy a 65 évesnél idősebbek és az egészségügyi szempontból veszélyes munkahelyen dolgozók megkapják az emlékeztető oltást.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Százezrek személyes adatai kerültek be a baloldal adatbázisába

A megszerzett adatokat a kampány során politikai eszközként is felhasználhatják. 2021. október 24.

Zöldövezet: Felülmúlta a várakozásokat a Vadászati és Természeti Világkiállítás

Másfél millió érdeklődőt vonzott a bemutató. 2021. október 24.

Magát ünnepelte az ellenzék

A több százezres békemenettel szemben az ellenzék rendezvényén, csupán néhány ezer ember vett részt. 2021. október 23.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Venczel Vera

A színésznő több mint ötven éven át volt a Vígszínház társulatának tagja, ahol emlékezetes alakítások, legendás szerepek sora fűződik nevéhez, emellett számtalan magyar filmben szerepelt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!