2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Meghalt a 9 éves motoros kisfiú, aki a monori krosszpályán szenvedett baleset

Nem tudták megmenteni Zsoltnak, annak a 9 éves motoros kisfiúnak az életét, aki a monori krosszpályán szenvedett súlyos balesetet.

Mint a Blikk megírta, drámai események zajlottak a monori krosszpályán: vasárnap délután súlyos baleset ért két fiatalt, amikor edzés előtt, a bemelegítés során véletlenül összeütköztek egymással. A 9 éves gyermek életéért több mint tíz percig küzdöttek, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, végül sikerült újraéleszteni. Válságos állapotban, súlyos koponya- és belső sérülésekkel szállították kórházba.

Gépek tartották életben, de aztán megtörtént a felfoghatatlan: a kisfiú nevelőapja a neten közölte, hogy Zsolti meghalt. Az Index cikke szerint a férfi azt írta:

„A fogadott kisfiam az imént meghalt. Megkérek mindenkit, hogy ne keressen felelőst és ne ítélkezzenek addig, amíg nincsenek tisztában a történtekkel”.

A szomorú történet részleteiről itt olvashat bővebben. 

Kép forrása Blikk, A Blikk grafikája azt mutatja, hogyan találkozhatott a két jármű: valaki menetiránnyal szemben ment - szabálytalanul / Grafika: Séra Tamás

 

Blikk

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Gulyás Gergely: Rezsidrágulást hozhat a baloldali kormányzás

Ugyanazok, akik 2002-2010 között az országot tönkretették, most ismét szeretnének visszatérni a hatalomba - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. 2021. október 21.

Békemenet és Orbán Viktor ünnepi beszéde – élőben a HírTV műsorán

Október 23-án, szombaton a Békemenet minden mozzanatát élőben követhetik a HírTV-n és online felületeinken, a Facebookon és a YouTube-on is. 2021. október 21.

Úton Góliáthoz

Úton Góliáthoz - ezzel a címmel posztolt indulás előtt Orbán Viktor közösségi oldalán. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!