2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Megdőlt az 1979-es napi országos szélrekord

127 kilométer per órás sebességgel megdőlt az országos szélrekord Budapesten a Jánoshegyen. Legutóbb 1979-ben mértek 100 km/óránál nagyobb szélvihart hazánkban. Az extrém vihar fákat döntött ki, amelyek sok esetben utakra és kocsikra borultak. A tűzoltók több száz riasztást kaptak országszerte.

  • Megdőlt az 1979-es napi országos szélrekord

Van ahol autóra dőlt egy fa, máshol tetőt bontott meg a szél, de a közúti forgalomban és a tömegközlekedésben is okozott fennakadásokat a viharos időjárás. Több vonalon teljesen megbénult a vasúti forgalom.  Az Útinform arra figyelmeztet, hogy a tomboló szél sokfelé viszi a homokot, ezért több helyen csökkenhet a látótávolság. A hegyvidéki és mellékutakon pedig bárhol lehet letöredezett faágakra vagy kidőlt fákra számítani.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - A télapó nyomában + videó

Radar - A télapó nyomában + videó

A télapó érkezése minden gyermek számára izgalmas. A december 5.-én kitett, kipucolt cipőket a Mikulás megtölti mindenféle földi jóval, de persze csak a jó gyerekek kaphatják meg a vágyott ajándékot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!