2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Még vizsgálják a hajóbaleset körülményeit

Szakértők szerint a tragédiát több tényező összejátszása okozhatta. Egyes vélekedések szerint túl sok hajó közlekedik éjszaka a Dunán, volt, aki az időjárási körülményeket és a rossz látási viszonyokat tette felelőssé. Abban azonban egyetértés van, hogy ezeket a hajókat már a legmodernebb navigációs eszközökkel szerelik fel, így nem kizárt, hogy elkerülhető lett volna a baleset.

  • Még vizsgálják a hajóbaleset körülményeit

A két hajó ütközését több kamera is felvette. A legutóbb nyilvánosságra hozott felvételen az látszódik, hogy a Hableány nevet viselő turistahajó felső, nyílt fedélzetén emberek álltak akkor amikor a szállodahajóval ütközött.

A Duna éjszakai forgalma a többi európai nagyvároshoz képest nem számít sűrűnek, így ez nem lehetett a baleset közvetlen oka. – mondta Magyar Hajózási Országos Szövetség elnökségi tagja híradónknak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Számlagyártás mellett cégeltüntetéssel is foglalkozott a letartóztatásban lévő ügyvéd

Számlagyártás mellett cégeltüntetéssel is foglalkozott a letartóztatásban lévő ügyvéd

A nyilvános adatok szerint cégeltüntetésben is jártas Vig Mór. A praxistól eltiltott jogászt a napokban tartóztatta le a bíróság, mert a gyanú szerint több száz milliós számlagyárat üzemeltetett, de a férfi korábban egy nagy csalássorozatban is részt vett. Érdekes ellentmondás, hogy Vig Mór testvére, Vig Dávid eközben jó ideje harcos jogvédőként vezeti a Soros-hálózathoz sorolható Amnesty International Magyarországot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!