2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Még mindig élnek a politikai szálak a Szeviép-ügyben

Letöltendő börtönbüntetést kaptak első fokon a Szeviép-vezetők – erről is beszélgettek a Hír TV Lapzárta című műsorának résztvevői.

  • Még mindig élnek a politikai szálak a Szeviép-ügyben

Az Index újságírója, Dull Szabolcs megjegyezte, hogy nem érti, miért mindig a politikai szálak kerülnek elő a Szeviép-üggyel kapcsolatban, miközben a bírósági ítéletben ezekre nincs utalás.  

Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap munkatársa ugyanakkor úgy véli, hogy a Fidesz nem véletlenül lát politikai lehetőséget a Szeviép-ügyben, hiszen az MSZP-s Botka László, egykori szegedi polgármester igen is szoros kapcsolatot ápolt a céggel, megbízásokat adott a Szeviépnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!