2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

Még azt is tagadják, hogy Lackner Csaba látható a felvételeken

Gajda Péter kispesti szocialista polgármester mellett a kerületi vagyonkezelő vezetője is tagadja, hogy a Hír TV birtokába került botrányos felvételeken Lackner Csaba MSZP-s önkormányzati képviselő látható. A kerület kormánypárti polgármesterjelöltje szerint viszont egyértelmű, hogy Lackner szerepel a felvételeken.

  • Még azt is tagadják, hogy Lackner Csaba látható a felvételeken

 

Hétfőn mutattuk meg Lackner Csabáról készült felvételeket Gajda Péter kispesti polgármesternek, aki nem ismerte fel a képeken Lacknert.

 
Mutatjuk a fotókat: az elsőn Lackner Csaba a Hír Tv birtokába került felvételen látható egy fehér porral teli zacskót tartva. A második fotó az egyik testületi ülésen készült róla, a harmadik kép pedig Lackner közösségi oldalán található.
 

Kedden Kránitz az Informátornak ugyanazt mondta, mint a polgármester. Ő is azt állította, hogy a képeket meghamisították.

Azért is nehezen hihető Kránitz Krisztián és Gajda Péter állítása, mert a nyilvánosságra került hangfelvételen Lackner Csaba saját magáról is beszél. Ráadásul az egyik felvételen felesége nevét is elárulja.

A Barbi rám kérdezett, hogy nekem mennyire tiszta a lelkiismeretem?

Horváth Csaba, aki a szocialisták fővárosi frakcióvezetője is, nem válaszolt egyértelműen arra, hogy hisz-e a kispesti MSZP-s polgármester, Gajda Péter ártatlanságában. Csak annyit mondott: a korrupciós ügyekről Gajdát kell megkérdezni.

Hiába tagadják a szocialisták, a Fidesz polgármesterjelöltje egyértelműen felismerte, hogy a hangfelvételen Lackner Csaba szerepel.

Teljesen megdöbbentő, tehát amik itt napvilágot láttak az elmúlt pár napban az, teljesen felbolygatták Kispest közéletét, eddig ilyen botrányokról Kispesten alig lehetett hallani

– mondta a Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP XIX. kerületi polgármesterjelöltje. Hozzátette: ezekből a felvételekből az látható, hogy ezek az emberek csupán üzletként tekintettek a kerületre.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!