2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Mától kinyithatnak a vendéglátóhelyek belső, zárt terei is

Megnyitottak a vidéki vendéglátóhelyek belső, zárt terei és a szabadtéri játszóterek is látogathatók már. Pécsről Szilágyi Jenő tudósította a Hír TV nézőit.

  • Mától kinyithatnak a vendéglátóhelyek belső, zárt terei is

A Hír TV tudósítója elmondta, hogy nagyon készültek és nagyon örültek az enyhítésnek a vendéglátósok. Pécsett akad olyan étterem, amely különleges menüvel és kedvezményekkel várja mától a vendégeket - hangzott el.

Szilágyi Jenő arról is beszámolt, hogy a lazítással azok az éttermek jártak jól, amelyeknek csak belső terük van, - ezek általában gyorséttermek - de ott is szigorúan betartják az óvintézkedéseket.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A francia nagyszülők örömmel küldenék az unokáikat harcolni Ukrajnába?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!