2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Másodfokú vízkorlátozás lépett életbe Solymáron és Szentendrén

Szentendrén is fogy a víz, ezért itt is másodfokú vízkorlátozást rendeltek el mától. Solymáron már tegnap óta él a rendelet.

  • Másodfokú vízkorlátozás lépett életbe Solymáron és Szentendrén

Tilos locsolni, autót mosni, vagy medencét tölteni a településeken. Solymáron még szerdán hajnalban alakult ki vízhiány, főként a hajnali locsolások, öntözések miatt. Budapest küldött lajtos kocsit, de ez nem oldotta meg a problémát. Ezért bevetették a honvédséget is, a hadsereg vízszállító járműveket küldött, és megnyitottak egy tűzcsapot Pesthidegkúton, ahonnan tudnak vizet vinni Solymárra. A Duna Menti Vízmű Zrt.-hez tartozó települések polgármesterei pénteken egyeztettek. Ott derült ki, hogy nem lehet bővíteni, ezért fel kell készülni a mostanihoz hasonló vízhiányos periódusokra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!