2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:20

Belföld

Márki-Zay Péter szerint a Fidesz támogatói fogyatékosak

Ismét a Fidesz támogatóit mocskolta Márki-Zay Péter, sikerült újfent magyar emberek millióit megsértenie. A baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje vasárnap esti újabb hétértékelő videójában újra sértegette az embereket: szerinte azok a kommentelők és betelefonálók, akik kritizálják őt, azok mind „fideszes ügynökök”. Dühkirohanásában pedig a Fidesz támogatóit „fogyatékos propagandistának" nevezte.

Vasárnap este újabb hétértékelő videóval jelentkezett a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter szerint hazudik, aki azt állítja róla, hogy privatizálná az egészségügyet, sőt egymillió forintot is felajánl annak, aki bebizonyítja, hogy ő Indiába küldte volna szemorvoshoz a magyarokat.

Én azt mondtam, hogy Szeged. Nem India, Szeged. Elnézést kérek, de hogyha annyira fogyatékosok szegény fideszes propagandisták – és a fogyatékos az nem jó szó, mert a fogyatékosokat szeretjük –, nyilvánvalóan az ő szellemi képességük, nem azt mondom, hogy tökéletes, de nem a szellemi képességükkel van baj, hanem a végtelen aljasság és gonoszság jellemzi ezt a tolvaj társaságot

 – fogalmazott Hódmezővásárhely polgármestere.

Ez már nem az első eset, hogy Márki-Zay Péter a kormánypárti szimpatizánsokat sértegeti.

Hódmezővásárhely polgármestere korábban trágyával etetett gombákhoz hasonlította a magyar embereket. – Amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel, a migránsozással és a többivel lehet választást nyerni

– fogalmazott egy gárdonyi lakossági fórumán. Márki-Zay továbbá azt is kijelentette, hogy ha a Fidesz egy vidéki városban összegyűjtené a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt sem tudnának megfejteni.

HírTV - Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Hitlert éltette a jobbikos jelölt

Hitlert éltette közösségi oldalán az a jobbikos politikus, aki most a hat baloldali párt támogatásával az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje lesz a június 26-i időközi választáson - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!