2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Márki-Zay Péter szerint a Fidesz támogatói fogyatékosak

Ismét a Fidesz támogatóit mocskolta Márki-Zay Péter, sikerült újfent magyar emberek millióit megsértenie. A baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje vasárnap esti újabb hétértékelő videójában újra sértegette az embereket: szerinte azok a kommentelők és betelefonálók, akik kritizálják őt, azok mind „fideszes ügynökök”. Dühkirohanásában pedig a Fidesz támogatóit „fogyatékos propagandistának" nevezte.

Vasárnap este újabb hétértékelő videóval jelentkezett a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter szerint hazudik, aki azt állítja róla, hogy privatizálná az egészségügyet, sőt egymillió forintot is felajánl annak, aki bebizonyítja, hogy ő Indiába küldte volna szemorvoshoz a magyarokat.

Én azt mondtam, hogy Szeged. Nem India, Szeged. Elnézést kérek, de hogyha annyira fogyatékosok szegény fideszes propagandisták – és a fogyatékos az nem jó szó, mert a fogyatékosokat szeretjük –, nyilvánvalóan az ő szellemi képességük, nem azt mondom, hogy tökéletes, de nem a szellemi képességükkel van baj, hanem a végtelen aljasság és gonoszság jellemzi ezt a tolvaj társaságot

 – fogalmazott Hódmezővásárhely polgármestere.

Ez már nem az első eset, hogy Márki-Zay Péter a kormánypárti szimpatizánsokat sértegeti.

Hódmezővásárhely polgármestere korábban trágyával etetett gombákhoz hasonlította a magyar embereket. – Amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel, a migránsozással és a többivel lehet választást nyerni

– fogalmazott egy gárdonyi lakossági fórumán. Márki-Zay továbbá azt is kijelentette, hogy ha a Fidesz egy vidéki városban összegyűjtené a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt sem tudnának megfejteni.

HírTV - Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hanga Ádám történelmet írna Belgrádban

Sporttörténelmi tettre készül Hanga Ádám, a Real Madrid magyar válogatott kosárlabdázója, aki csütörtöktől Belgrádban az Euroliga négyes döntőjében lesz érdekelt csapatával.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!