2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Márki-Zay Péter: Minden pénzzel haladéktalanul el fogok számolni

Nincs jogi határidő. Így magyarázkodott vasárnap esti videójában Márki-Zay Péter arról, hogy eddig miért nem számolt el a kampánypénzzel. A bukott miniszterelnök-jelölt azt is indokként hozta fel, hogy a költségről szóló számlák egy részét sem kapta meg. Így most épp arra vár. Arról, hogy legrégebbi szövetségese, Kész Zoltán is kritizálta a kampánypénzek miatt: azt mondta, nem egy jóindulatú és nem egy véletlen időzítés.

  • Márki-Zay Péter: Minden pénzzel haladéktalanul el fogok számolni

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!