2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Márki-Zay Péter beismerte, hogy beengedné a migránsokat

Beismerte Márki-Zay Péter, hogy beengedné a migránsokat. A baloldal miniszterelnök-jelöltje az amerikai CNN-nek adott interjújában árulta el véleményét a menekültkérdésről. Azt mondta, felszámolná a gyűlöletkampányt és emberséges bánásmódot biztosítana a menekültekkel szemben, akárhonnan is érkezzenek. A Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy reagált: ebben nincs semmi meglepő, mert Márki-Zay a magyar baloldal véleményének megfelelően nyilatkozott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!