2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Márki-Zay megint nevetségessé vált: többször Jeszenszkynek nevezte az ukrán elnököt

Márki-Zay Péter székesfehérvári fórumán az orosz-ukrán háborúról szólva Ukrajna elnökét, Volodomir Zelenszkijt többször is Jeszenszkyként emlegette.

  • Márki-Zay megint nevetségessé vált: többször Jeszenszkynek nevezte az ukrán elnököt

Jól látszik, hogy a Márki-Zay mögött álló helyi jelölt a második tévesztésnél oldalra néz, és nevetve odaszól a mellette állónak, mint aki maga sem hiszi el, hogy Márki-Zay ekkora ostobaságot mond. Majd Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországért Mozgalom elnökségi tagja jelenik meg a színpad előtt és próbál súgni Márki-Zaynak, hiába. Ezután Lukácsi az emelvényen álló helyi jelöltet is arra biztatta, hogy "mondd neki te is!". (Márki-Zay egyik tanácsadójának, Jeszenszky Géza volt külügyminiszternek a nevét keverhette össze az ukrán elnök nevével.)

Márki-Zay nem először téveszt el neveket. Balatonalmádiban nemrég az országgyűlési képviselőjelölt nevét kétszer is rosszul mondta annak bemutatkozó rendezvényén. "Jól ismerem Szabolcsot" - jelentette ki politikustársa mellett állva, miközben a baloldali induló ebben a körzetben Benedek Szilveszter, a DK-tagja.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háború Ukrajnában és Izraelben - Newsweek: Az Egyesült Államok kockáztatja, hogy egy harmadik háborúba is bevonják + videó

Háború Ukrajnában és Izraelben - Newsweek: Az Egyesült Államok kockáztatja, hogy egy harmadik háborúba is bevonják + videó

Venezuela magának követel, egy, a szomszédos Guyanához tartozó, olajban gazdag területet. Az amerikai hadsereg készenlétben áll, hogy beavatkozzon. Küszöbön áll egy újabb háború? Ezúttal Dél-Amerikában?Kis-Benedek József, biztonságpolitikai szakértő és Toldi Ottó, a Klímapolitikai intézet kutatásvezetője voltak a vendégeink. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!