2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Márki-Zay jobbkeze egy magánklinika ügyvezetőjeként dolgozik

Egy veszprémi magánklinika ügyvezetőjeként dolgozik Kész Zoltán, aki Márki-Zay Péter egyik leghűségesebb szövetségese - erre hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Varga Damm Andrea független országgyűlési képviselő. A baloldal közös miniszterelnök - jelöltje a minap a magán egészségügy mellett érvelt. Márki-Zay Péter szerint csak a privatizáció oldaná meg az egészségügy problémáit, mivel az egészségügy is csak üzlet.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Állati hírek a világból

Különleges szertartásokkal készültek Szent Antal, azaz az állatok védőszentjének ünnepére a világban. Mexikóvárosban a templomba vitték kiskedvenceiket az emberek, egy spanyol kis faluban pedig tűzet ugrottak át a lovasok lovaikkal.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!