2022. 05. 19. Csütörtök Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Márki-Zay gyakorlatilag elismerte, hogy választási csalásra buzdította a külföldön élő magyarokat

Márki-Zay Péter gyakorlatilag elismerte, hogy választási csalásra buzdította a külföldön élő magyarokat. A baloldal miniszterelnök-jelöltje még novemberben az ATV-ben azzal vádolta meg a Fideszt, hogy a billegő körzetekbe akar költöztetni embereket, akkor úgy fogalmazott, hogy a kormánypárt szervezett választási csalásra készül.

Amikor a Mediaworks Hírcentrum riportere rákérdezett arra, hogy ez most miben más attól, amivel a Fidesz vádolta a következőt mondta:

"Semmiben nem más."

Ugyanakkor persze a Márki-Zay Pétertől megszokott következetességgel azt is gyorsan kifejtette, hogy nem tartja választási csalásra való felbújtásnak, hogy Londonban arra kérte a külföldön élő magyarokat, hogy jelentkezzenek be a billegő körzetekbe és ott voksoljanak. A politikus Londonban egyébként Jézushoz hasonlította magát, de kérdésre válaszolva Márki-Zay nem tartja magát a magyar ellenzék messiásának. Úgy néz ki egyébként, hogy az ellenzék picit erősíteni próbál a kampányon, hiszen a Márki-Zay érdi utcafórumán már feltűnt a Való Világból ismert Nagy Alekosz is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!