2022. 05. 16. Hétfő Mózes, Botond napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Márki-Zay akár tagadja, akár nem, zsidózott + videó

Bayer Zsolt a vlogjában Márki-Zay Péter zsidózásáról beszél. A baloldali miniszterelnök-jelölt botrányos kijelentése, miszerint számon tartja, hogy ki zsidó a Fideszben és ki nem, nagy megütközést keltett. Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt azonban több zsidószervezet tiltakozása és több sajtóorgánum bírálata után sem vonta vissza mondatait.

Az egyesült baloldal miniszterelnök-jelöltje az ATV-ben Rónai Egonnal öt percen keresztül azon polemizált, hogy akkor ő most antiszemita vagy nem antiszemita. Arról értekezett, hogy ő ismer a Fideszben néhány zsidót. Igaz ugyan, hogy keveset, de azokat legalább becsüli és tiszteli. Gondoljunk bele, micsoda botrány lenne abból, hogy ha ezt egy jobboldali politikus mondta volna, bármelyik baloldali párt képviselőiről.

 

Mediaworks Hírcentrum/Videa/Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!