2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Zsuzsi asztala 03:00

Belföld

Már az MSZP is szembemegy Karácsonnyal a Lánchíd ügyében

Most már a szocialisták is a Lánchíd felújításáért kampányolnak a főpolgármester ellenében. Szakács László, az MSZP elnök-helyettese, aki néhány napja még a főpolgármesterrel szelfizett, most fizetett Facebook-hirdetésében azt kéri mindenki nyomjon egy lájkot, aki egyetért a híd azonnali felújításával. Karácsony Gergely továbbra is azt állítja, hogy nincs pénz a felújításra, amelyet hol elválaszthatatlannak, hol halaszthatónak nevezett az elmúlt időszakban. Egy főpolgármesteri rendeletből kiderült, hogy míg a Lánchíd felújítását pénzhiányra hivatkozva nem kezdik el, addig Karácsony Gergely hivatala, a Városháza egymilliárd forintból újulhat meg.

  • Már az MSZP is szembemegy Karácsonnyal a Lánchíd ügyében

Kapcsolódó tartalom:

Beismerés: Van pénze a fővárosnak

Gulyás Gergely: Az emberek kövessék a szabályokat és azonosuljanak is velük!

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!