2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Már az LMP is legyűrte az MSZP-t

Hír TV

2017. november 15., szerda 06:49, frissítve: szerda 08:33

Az LMP 1 százalékponttal előzi meg az MSZP-t – ez derül ki a Jobbik-közeli Iránytű Intézet legfrissebb felméréséből.

A Magyar Nemzet számára készített közvélemény-kutatás szerint a biztos pártválasztók között a szocialisták 7 százalékon állnak, a Fidesznek 49, a Jobbiknak 22, a Momentumnak 3 százalékos támogatottsága van.

Molnár Gyula MSZP-elnök a félbehagyott M4-es autópályánál tartott sajtótájékoztatón a Hír TV-nek azt mondta: csak átmeneti népszerűségvesztésről van szó, a szocialista szavazókat szerinte nem lehet átcsábítani más pártokhoz.

Nem akarom tagadni, hogy nehéz helyzetben vagyunk, de ilyen szerintem van. Olyanok vagyunk, mint az a sportoló, aki már látja a célt, de kicsit elfáradt. Mi most erőt gyűjtöttünk, úgy gondolom, hogy neki fogunk lódulni újra, és el fogjuk érni a célunkat. Mindenkinek azt tudom üzenni, hogy az MSZP-szavazók nem eladók, az MSZP-szavazók nem olyan könnyen mozdíthatók át máshova, oda biztos nem, ahova szeretnék. Tehát mi azt mondjuk, hogy saját magunkért, az elődeinkért és a magyar baloldaliért érzett felelősség miatt most minden erőnkkel azon fogunk dolgozni, hogy visszaépítsük saját magunkat, és lehetőséget teremtsünk arra, hogy együttműködés keretén belül, de mégiscsak kormányváltás legyen Magyarországon – jelentette ki a pártelnök.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!