2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Már 500 alkalommal mentek ki a tűzoltók

Az adventi időszakban kétszer annyi a lakástűz, mint máskor- a katasztrófavédelem szerint.

Mukics Dániel a Hír Televíziónak azt mondta: decemberben már mintegy félezer alkalommal kellett kivonulniuk a tűzoltóknak. A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy a nyílt lángra éppúgy fokozottan kell figyelni, mint az elektromos eszközökre, vagy épp a karácsonyfára.

Az elektromos tűzesetek száma is megnövekszik ilyenkor, fontos, hogy azokat a konyhai kisgépeket, amiket éppen nem használunk, válasszuk le a hálózatról. Évente 400 tűzeset keletkezik főzés miatt, figyeljünk oda, állítsuk be a telefonunkon az emlékeztetőt, és akkor nem fogjuk ottfelejteni a tűzhelyen, vagy a sütőben a készülő finomságokat. Fontos, hogy a karácsonyfát legalább másfél méterre tegyünk mindenféle fűtőeszköztől– mondta el televíziónknak a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Hitlert éltette a jobbikos jelölt

Hitlert éltette közösségi oldalán az a jobbikos politikus, aki most a hat baloldali párt támogatásával az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje lesz a június 26-i időközi választáson - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!