2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Belföld

Magyar Nemzet: Mesterházy Attila megtartaná az MSZP nevet és a szegfűt is

Sokan győzködik, ezért is gondolkodik azon Mesterházy Attila, hogy megpályázza az MSZP társelnöki székét, ugyanakkor ha a párt nem hajlandó radikális változásra, az a szocialisták végét jelentené, amiből inkább kimaradna – erről beszélt a Magyar Nemzetnek az MSZP volt elnöke.

  • Magyar Nemzet: Mesterházy Attila megtartaná az MSZP nevet és a szegfűt is

Szerinte pártjának vissza kellene térnie a hagyományos baloldali értékrendhez úgy, hogy közben határozottan kiálljanak a nemzeti érdekek érvényesítse mellett. A volt elnök továbbá teljesen újjászervezné az MSZP kommunikációját, aminek szerinte „sokkal bátrabbá, láthatóbbá" kellene válnia.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Apró villa 2.0

Apró villa 2.0

Dés László és volt neje Apostol utcai ingatlanjai súlyos történelmi terhet cipelnek
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!