2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Magyar Nemzet: Lackner újabb állítása igazolódott be

A kispesti hangfelvételeken elhangzó újabb állítás vált valóra - írja a Magyar Nemzet. December elején távozott posztjáról Guzmics Zsombor, a kispesti építéshatóság korábbi vezetője. Guzmics ugyan azt állítja, a rendszer átalakítása miatt állt fel, a botrányos felvételeken viszont Lackner Csaba kispesti képviselő arról beszélt, hogy Guzmics a választások után távozni fog posztjáról. Lakner szerint részben azért, mert "ő is egy éhes fiatalember", részben pedig azért, mert Gajda Péter polgármester attól tart: ráégnek a Guzmics félék. A felvételeken hallható jóslatok közül nem ez az első, amelyik valóra válik. Korábban Kránitz Krisztián fizetését duplázta meg Gajda, pont úgy ahogyan arról Lakner beszélt.

  • Magyar Nemzet: Lackner újabb állítása igazolódott be

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!