2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Magyar Nemzet: Ellenzéki nagyhalakat sodorhat el a baloldali korrupciós botrány

Magasrangú baloldali politikusokig is elérhet az a korrupciós botránysorozat, melyekről a médiában csak Anonymousként emlegetett maszkos alak közölt fontos hang- és videófelvételeket az elmúlt hónapokban - írja a Magyar Nemzet. Ezt igazolhatja, hogy a Mediaworks—Hírcentrum információi szerint két ügyben már nem a rendőrség, hanem a parlamenti képviselők ellen is vizsgálódó Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz. Az ügyek kulcsfigurája a fővárosi szocialisták egyik fontos háttérembere, Patek Gábor, de a nyomozás és a vesztegetési botrány szálai jóval magasabbra vezethetnek. Anonymous nyilvánosságra hozott például olyan dokumentumokat, amelyek azt igazolhatják, hogy Patek Gábor tevékenyen részt vett Karácsony Gergely előválasztási kampányának szervezésében is.

  • Magyar Nemzet: Ellenzéki nagyhalakat sodorhat el a baloldali korrupciós botrány

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Apró villa 2.0

Apró villa 2.0

Dés László és volt neje Apostol utcai ingatlanjai súlyos történelmi terhet cipelnek
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!