2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napirend előtti felszólalások

Következik:

Híradó 15:45

Belföld

Magyar Nemzet: Ellenzéki nagyhalakat sodorhat el a baloldali korrupciós botrány

Magasrangú baloldali politikusokig is elérhet az a korrupciós botránysorozat, melyekről a médiában csak Anonymousként emlegetett maszkos alak közölt fontos hang- és videófelvételeket az elmúlt hónapokban - írja a Magyar Nemzet. Ezt igazolhatja, hogy a Mediaworks—Hírcentrum információi szerint két ügyben már nem a rendőrség, hanem a parlamenti képviselők ellen is vizsgálódó Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz. Az ügyek kulcsfigurája a fővárosi szocialisták egyik fontos háttérembere, Patek Gábor, de a nyomozás és a vesztegetési botrány szálai jóval magasabbra vezethetnek. Anonymous nyilvánosságra hozott például olyan dokumentumokat, amelyek azt igazolhatják, hogy Patek Gábor tevékenyen részt vett Karácsony Gergely előválasztási kampányának szervezésében is.

  • Magyar Nemzet: Ellenzéki nagyhalakat sodorhat el a baloldali korrupciós botrány

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Élő adásban égeti a gázt egy orosz férfi

Élő adásban égeti a gázt egy orosz férfi

Célja, hogy az olcsó orosz energiaárakkal görbe tükröt mutasson a nyugati világnak. A férfi gázszámlája ugyanis alig magasabb 1,4 eurónál, ami körülbelül 580 forintnak megfelelő összeg havonta.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

A DK árnyékkormánya kormányinfót tart

A DK árnyékkormánya kormányinfót tart

Ma tartotta meg első ülését a DK árnyékkormánya. Ezt követően pedig úgy döntöttek, hogy ők is tartanak egy kormányinfót. De, vajon mennyire lehet ez komolyan venni?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!