2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Magyar Nemzet: A Trianon miatt gyászolókat gúnyolta Gyurcsány Ferenc

A Trianon miatt gyászolókat gúnyolta Gyurcsány Ferenc - írja a Magyar Nemzet. A DK vezér az édesanyja halálának évfordulója ürügyén kezdett Trianonnal kapcsolatos fejtegetésbe. A pártelnök szerint már nem kell foglalkozni a tragikus békediktátummal.

  • Magyar Nemzet: A Trianon miatt gyászolókat gúnyolta Gyurcsány Ferenc

A lap emlékeztet: Gyurcsány Ferenc politikai érdekből korábban is minden alkalmat megragadott a határon túliak, a nemzeti összetartozás támadására. Ezek közül kiemelkedik 2004. december 5-e, amikor az általa vezetett MSZP–SZDSZ-kormány elárulta a határon túliakat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csalódottak a katari szurkolók

Csalódottak a katari szurkolók

Két vereséget szenvedett és ezzel eldőlt, hogy nem jut tovább a csoportkörből a világbajnokságot rendező Katar válogatottja.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!