2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Belföld

Magyar-ciprusi külügyminiszteri találkozó

A migrációval, az unió bővítésével, az energiaellátás kérdésével és a koronavírus elleni oltásokkal kapcsolatban is hasonlóan gondolkodik Magyarország és Ciprus - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter, aki Budapesten látta vendégül ciprusi kollégáját. Mivel a migrációs válság mindkét országot közvetlenül érinti, Szijjártó Péter újra felszólította Brüsszelt, hogy változtasson a politikáján. A tárcavezető kijelentette: jelenleg nagyobb a nyomás, mint 2015-ben, ezért a válság elkerülése érdekében támogatják az unió nyugat-balkáni bővítést. Szijjártó Péter elmondta azt is, hogy hazánk érdeklődik a Földközi-tenger keleti medencéjében zajló gázkutatások iránt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!