2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Magyar baloldali influenszereket látott vendégül David Pressman + videó

Osváth Zsoltot is vendégül látta az amerikai nagykövet. A magyar belügyekbe rendszeresen beavatkozó David Pressman, ismert baloldali influenszereket, zenészeket, sportolókat, művészeket és vállalkozókat hívott meg a nagykövetségére.

  • Magyar baloldali influenszereket látott vendégül David Pressman + videó

Odakint most szörnyek járnak - ezzel a címmel rendeztek tüntetést a Hősök terén az úgynevezett influenszerek a kegyelmi ügyként elhíresült botrány kapcsán. A politikamentesnek hirdetett akció felszólalói ugyan elvileg a gyermekvédelem fontosságáról beszéltek volna, de valójában a kormányt bírálták.

A tüntetésen vezérszónokként vett részt a youtuber Osváth Zsolt is, aki a gyermekvédelmi rendszer teljes reformjára szólította fel a kormányt.

Azzal vádolták meg a homoszexualitásával nyíltan kérkedő baloldali influenszert, hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot – írta meg a Magyar Nemzet. A lap munkatársa megkereste Osváth Zsoltot, aki azonban csak egy vicceskedő választ adott

A Borsnak részletesen is mesélt erről. Azt nyilatkozta, idézem:„Ha a száraz tényeket nézzük, belecsúsztam egy megkérdőjelezhető dologba! Nem szeretném csorbítani a dolgot, megtörtént” A baloldali influenszer egy videós beszélgetésben ismerte be, hogy többször is pornográf képeket kért egy kiskorú fiútól – írta meg a lap.

David Pressman most ismét influenszereket látott vendégül – erről Facebook-oldalán számolt be az amerikai nagykövet. A magyar belügyekbe nyíltan beavatkozó diplomata rendszeresen vendégül látja azokat a - a főként a hazai baloldalhoz kötödő - közszereplőket, akik hangosan bírálják a kormányt. Pressman a meghívottak kapcsán úgy fogalmazott, Magyarország következő nemzedékének sok mondanivalója fontos, hogy hallgassunk rájuk. Az amerikai diplomata szerint ilyen ember a kiskorútól szexuális tartalmú képeket kicsaló Osváth Zsolt is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!