2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Magát és a kutat is fel akarta gyújtani egy férfi Tiszakécskén

72 órás őrizetben van az az a 23 éves férfi, aki gyalog, erősen indulatos állapotban érkezett az egyik tiszakécskei benzinkúthoz, még karácsony előtt. Az őrjöngő helyi férfi, egymás után két töltőpisztolyból kifolyó benzinnel is fel akarta gyújtani magát és a benzinkutat. Miután nem járt sikerrel, a kút fotocellás ajtaját kezdte rugdosni, aminek ajtaját végül egy virágosládával sikerült betörnie. Ámokfutásáért, akár évekre is börtönbe kerülhet.

  • Magát és a kutat is fel akarta gyújtani egy férfi Tiszakécskén

Egy tiszakécskei benzinkútra tért be az a zaklatott helyi férfi, aki indulatát a kút felgyújtásával akarta levezetni. „A férfi, gyalogosan érkezett a tiszakécskei benzinkúthoz. Ott kétszer is megpróbálta a töltőpisztolyokban lévő üzemanyagot meggyújtani, de nem járt sikerrel. Ez után az épületnél lévő virágos ládákat felborogatta, szétdobálta. Az egyik fából készült ládát addig dobálta a shop ablakához, amíg az üveg be nem tört” – tájékoztatott Horváth Erika, Bács-Kiskun Megyei Rendőr Főkapitányság hadnagya.

A tombolást a férfi végül abbahagyta, és elmenekült. A rendőrök pár perc alatt azonosították, és a közelben elfogták és előállították. Egy helyi férfi azt mondja, ebben a nyugodt városban, nem hitte, hogy ilyen megtörténhet. „Szerintem, felháborító dolog. Tiszakécske, egy csendes nyugodt város, ilyet itt megtenni, nem csak minket, hanem saját magát is veszélyeztette az illető. Örülök, hogy elkapták” – így Petrezselyem László.

Közveszély okozása bűntett kísérlet és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 23 éves férfival szemben, a nyomozók indítványozták a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségnél az előzetes letartoztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Indul majd jogállamisági vita Belgiummal szemben a NatCon konferencia akadályozása miatt?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!