2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vetítő 11:00

Belföld

Ma iktatják be az új köztársasági elnököt, Novák Katalint

11 órától kezdődik a Kossuth téren a katonai tiszteletadással egybekötött Beiktatási Díszceremónia, amelyen beszédet mond Novák Katalin. 13-tól-18 óráig megnyitják a Sándor-palotát is az érdeklődők előtt. Bár kedden már hivatalba lépett Novák Katalin, az ünnepélyes beiktatási ceremóniára ma kerül sor. A Kálvin téri református templomnál van kolléganőnk, Papp Ágota. A Kossuth térről a 7 órás híradóban Rizmayer Mihály tudósított.

Papp Ágota tudósítása:

Rizmayer Mihály tudósítása:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Harcosok ideje

Magyarország, a magyar kormány nincs egyedül a világban, nincs egyedül Európában, és főleg nincs egyedül és barátok, szövetségesek nélkül az Egyesült Államokban sem.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!