2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Luxusvillából üzent hadat Karácsony Gergely a gazdagoknak

Egy törökbálinti luxusvillából üzent hadat Karácsony Gergely a gazdagoknak - számol be róla az Aktuális nevű Facebook oldal. A portál videóban mutatja be azt a luxusvillát, ahová be van jelentve a főpolgármester 99 mozgalmának székhelye. A környéket a magyar Beverly Hills-ként is emlegetik, ahol egy hasonló ingatlan majdnem kétszázmillió forintba kerül. Itt volt háza egyébként az MSZP korábbi elnökének, Tóbiás Józsefnek és feleségének is. Az Aktuális szerint így a 99 mozgalom Karácsony Gergely sokadik képmutatása.

  • Luxusvillából üzent hadat Karácsony Gergely a gazdagoknak

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!